Privacy

Data publicării: 25.05.2018
Acest document a fost actualizat la data de 25.05.2018

Cine este compania care administrează www.ebs-rei.com?

EBS REAL ESTATE INVESTMENT S.A. (denumita in continuare "EBS REI", "noi" sau similar) este o companie pe actiuni din Romania, avand sediul in Cluj-Napoca, str. Paris nr. 52, jud. Cluj, inregistrata la Registrul Comertului sub numarul J12/1131/2010, având CUI RO27187793

www.ebs-rei.com este un site web care isi propune sa promoveze intr-un mod detaliat proiectele imobiliare dezvoltate de EBS REI. Pentru a putea sa ne indeplinim acest scop, intram in contact cu persoane fizice sau companii interesate de achizitionarea unuia sau mai multor dintre produsele oferite, sens in care va punem la dispozitie o platforma prin intermediul careia puteti obtine informatiile dorite.

Documentul de mai jos este foarte important, pentru ca el explica de ce avem nevoie de anumite date cu caracter personal pentru a putea furniza anumite servicii. Va rugam sa il cititi cu atentie, pentru ca ne-am straduit sa explicam aici o serie de principii si concepte utile atat in interactiunea cu site-ul nostru, cat si in interactiunea cu mediul online, in general.

Va vom expune mai jos, de asemenea, ce drepturi aveti in legatura cu datele personale pe care vi le prelucram, precum si ce actiuni puteti intreprinde pentru a intelege si controla mai bine volumul de date personale care va este prelucrat in mediul online.

Toate proiectele online va vor spune faptul ca iau in serios modul in care trateaza prelucrarea datelor cu caracter personal. E ca si cum ti-ar spune cineva necunoscut ca te pretuieste si te respecta. Noi ne-am gandit ca, de la afirmatia in cauza si pana la dovedirea ei, e multa treaba de facut, asa incat ne-am propus sa va demonstram, zilnic, ori de cate ori interactionati cu noi, ca ebs-rei.com este un proiect serios. Asa veti trage singur concluzia ca ne pasa, cu adevarat, de dumneavoastra si datele dumneavoastra.

Va vom explica deci, cat se poate de transparent, concepte si idei, actiuni si obligatii, precum si multe alte lucruri care sa va ajute sa intelegeti de ce facem anumite lucruri si cum puteti sa ne spuneti ce anume va deranjeaza sau ce ar trebui schimbat, rspectiv imbunatatit.

Ce sunt datele cu caracter personal?

Potrivit GDPR, "date cu caracter personal" înseamnă orice informații privind o persoană fizică identificată sau identificabilă ("persoană vizată"). O persoană fizică identificabilă este o persoană care poate fi identificată, direct sau indirect, în special prin referire la un element de identificare, cum ar fi un nume, un număr de identificare, date de localizare, un identificator online sau la unul sau mai multe elemente specifice, proprii identității sale fizice, fiziologice, genetice, psihice, economice, culturale sau sociale.

Nu există o listă a datelor cu caracter personal, iar GDPR nu impune statelor să realizeze o astfel de lista, pentru simplul motiv că o dată poate deveni într-un anumit context dată cu caracter personal, iar în alt context să fie pur și simplu o informație fără valoare de dată cu caracter personal.

Iată câteva exemple de date cu caracter personal:

  • numele;
  • domiciliul sau reședința cuiva;
  • o adresă de e-mail (inclusiv adresele de tipul ioan.georgescu@firma.ro);
  • numărul cartii de identitate, pașaport sau buletin de identitate;
  • date privind locația (de exemplu, funcția de date privind locația disponibilă pe un telefon mobil);
  • IP;
  • cookie ID;

Definiția datelor cu caracter personal mai conține câteva elemente importante:

  1. Datele personale vizează informații privind persoanele fizice, nu persoane juridice. Distincția este importantă pentru că, spre exemplu, numărul de înregistrare de la Registrul Comerțului, Codul fiscal ori alte elemente de identificare ale unor companii nu sunt date cu caracter personal. Mai mult, atunci când o adresă de e-mail ori un număr de telefon vizează în mod clar o persoană juridică (ex. e-mailurile de tip office@ sau telefoanele de la un call-center public al unei companii), atunci nu vorbim despre date cu caracter personal.
  2. Nu contează dacă prelucrarea acestor date personale se face prin intermediul unui sistem automat ori prin intermediul unui sistem neautomatizat (ex. prelucrare manuală), dacă aceasta face parte dintr-un sistem structurat de evidență a datelor. Singurul lucru important este că vorbim despre o prelucrare a unui astfel de tip de date.

Simplificând definiția de mai sus, am putea concluziona că datele personale înseamnă date care se referă la o persoană în viață care poate fi identificată:

  1. folosind aceste date; sau
  2. pornind de la aceste date și folosind informații suplimentare care sunt sau pot intra în posesia operatorului de date.

Informatiile pe care le colectam

ebs-rei.com colecteaza datele personale in doua modalitati importante:

  1. Informatie furnizata direct de dumneavoastră, prin intermediul formularelor ebs-rei.com (ca urmare a solicitării unui serviciu ebs-rei.com, inclusiv ca urmare a abonarii la newsletterele sau informarile periodice ale ebs-rei.com).
  2. Informatii pe care le obtinem atunci cand ne folositi serviciile (spre exemplu, prelucrăm istoricul interactiunilor dumneavoastră cu informările sau produsele noastre pentru a putea intelege si limita informatiile si ofertele la cele care vă interesează).

Date furnizate de dumneavoastră, in mod direct

ebs-rei.com utilizează formulare prin care ne puteti trimite solicitări, intrebări, documente relevante pentru proiectele dezvoltate, sau vă puteti abona la newsletterele informative ebs-rei.com.

Acestea includ câmpuri precum numele, adresa de e-mail, numărul de telefon mobil, detalii privitoare la datele de sediu social al companiei dumneavoastră, problema pe care ati dori să v-o lămurească cineva, etc.

Folosim aceste date pentru a va permite accesul in site si pentru a putea livra serviciile pe care ati ales să le primiti (newsletter, răspunsuri la solicitari, informatii,etc.). Baza legală pentru această prelucrare este intrarea și executarea unui contract la care sunteti parte (ori de cate ori realizati operatiunile de mai sus, sunteti de acord cu termenii si conditiile de furnizare a acelor servicii).

S-ar putea să trebuiască să solicităm, de asemenea, informații fiscale suplimentare, în cazul în care suntem obligați prin lege să depunem declarații fiscale în legătură cu serviciile comandate de dumneavoastra. In acel caz, ne vom referi la adresa ta (necesara pentru a fi trecuta pe factura fiscala), dar si alte date fiscale pe care legea ne obliga sa le colectam si prelucram in legatura cu tranzactia in cauza. In aceasta situatie, temeiul legal pentru prelucrare va fi reprezentat de obligatia de a ne conforma cu prevederile din legislatie.

Nu vă folosim datele pentru a vă trimite comunicări de marketing decât dacă optați în mod explicit pentru o astfel de comunicare. Chiar și în astfel de cazuri, vă asigurăm că aveți o opțiune ușor de folosit pentru a vă dezabona (retrageți consimțământul) în orice moment, fie în comunicarea însăși, fie contactând-ne.

Site-ul nostru vă oferă, de asemenea, posibilitatea de a ne trimite un mesaj. Datele pe care le trimiteti in urma folosirii acestei optiuni de contactare sunt prelucrate în baza interesului nostru legitim de a răspunde solicitării dvs. și/sau de a păstra o evidență a reclamației dvs., a solicitării de informatii sau documente suplimentare și a altora similare. Aceste date sunt stocate timp de 5 ani.

Utilizarea siteului ebs-rei.com

ebs-rei.com colecteaza in mod automat anumite informatii, pe care le stocheaza in rapoartele sale de trafic. Informatiile despre care vorbim pot include IP-ul dispozitivului de pe care ne vizitezi, regiunea sau localizarea generala de unde accesati site-ul, precum si tipul de browser, sistem de operare ori de dispozitiv de pe care ne accesati. In plus, colecteaza si un istoric al paginilor pe care le accesati.

Utilizam aceasta informatie in temeiul interesului nostru legitim de a observa in ce masura paginile site-ului corespund nevoilor de afisare ale dispozitivului dumneavoastra particular, pentru a diagnostica eventuale probleme pe care le au serverele noastre atunci cand livreaza pagini catre anumite tipuri de dispozitive, pentru a analiza tendinte, a observa modul in care utilizatorii pot naviga mai bine in paginile noastre.

De asemenea, colectam informatii demografice statistice care ne ajuta sa identificam preferintele clientilor ebs-rei.com, care, folosesc, de asemenea, cookie-uri, despre care puteti citi in sectiunea de mai jos.

Cookie-uri si alte tehnologii similare

La inceputurile internetului, site-urile nu aveau memorie. Asa se face ca, in primele variante de site-uri, nu era posibila autentificarea vizitatorilor si nici utilizarea unor ajutoare precum cosurile de cumparaturi, in cazul magazinelor online sau a altor mecanisme care ajuta utilizatorul si site-ul sa se recunoasca si la alte vizite.

Cookie-urile au fost inventate tocmai pentru a remedia aceasta problema. Ele sunt mici fisiere text, plasate pe terminalul unui cititor, care joaca rolul de memorie a site-ului. Ori de cate ori persoana in cauza acceseaza un anumit site, acesta poate scrie sau citi in cookie-ul pe care l-a plasat pe terminal tot felul de informatii pe care cititorul le-a transmis, deja, catre website, direct sau indirect. Ulterior, de aici s-au dezvoltat si alte tehnologii care vizeaza acelasi tip de scop. Am incercat sa descriem fiecare astfel de tehnologie mai jos.

Noi folosim cookie-uri și tehnologii similare pe ebs-rei.com.

Cookie-urile sunt fișiere text mici plasate pe computer sau pe dispozitive mobile când accesați site-uri web. Cookie-urile "directe" sunt stabilite de domeniile pe care le vizitați în acel moment (ex. ebs-rei.com). Cookie-urile "terțe" sunt stabilite de alte domenii decât cele ale site-urilor pe care le vizitați (ex. alte domenii decat ebs-rei.com).

Beacon-urile web sunt imagini pixel transparente care sunt utilizate pentru colectarea de informații despre utilizarea site-ului.

La fel ca in cazul cookie-urilor, tehnologia care da posibilitatea de stocare locala permite website-urilor sa stocheze informatie pe un terminal (computer, telefon mobil etc). Aceasta tehnologie permite o stocare, de regula, persistenta si, spre deosebire de cookie-uri, datele stocate acolo nu sunt transferate pe internet ori de cate ori websiteul este vizitat de un anumit cititor. ebs-rei.com nu foloseste astfel de tehnologii.

Codul de publicitate mobilă este un identificator unic (ID) stabilit de sistemul de operare al dispozitivului dvs. mobil. Acest ID ajuta aplicațiile pe care le instalați pe dispozitiv și care pot conține reclame sa va recunoasca. Majoritatea dispozitivelor permit aplicațiilor să acceseze în mod prestabilit ID-ul de publicitate mobil. Cu toate acestea, puteți modifica setările dispozitivului pentru a împiedica dispozitivul să partajeze acest cod cu diverse aplicații. Verificați secțiunea "Ajutor" pentru sistemele de operare pentru a afla mai multe despre gestionarea ID-urilor de publicitate mobilă. Pe Android, Publicitate înseamnă ID-ul de publicitate Android, pe dispozitive iOS înseamnă ID-ul pentru agentul de publicitate (IDFA).

Mai jos, ne vom referi la cookie-uri, beacon-uri web, stocare locală și ID-ul de publicitate mobilă, ca la "cookie-uri și tehnologii similare".

Cele mai multe cookie-uri pot fi incluse intr-una dintre categoriile de mai jos:

  1. Strict Necesare: Aceste cookie-uri sunt esentiale in furnizarea serviciilor solicitate de catre cititori. Fara ele, website-ul nu poate functiona ori livra serviciile furnizate.
  2. Performanta: Aceste cookie-uri colectează informații despre modul în care cititorii/vizitatorii utilizează un site web, cum ar fi paginile cele mai populare, ce metoda de conectare intre pagini este cea mai eficientă și dacă utilizatorii întampina mesaje de eroare de pe paginile web. Aceste cookie-uri ne permit să oferim o experienta de înalta calitate cititorilor/vizitatorilor nostri, precum și să măsuram audiența paginilor ebs-rei.com. Informațiile colectate de aceste cookie-uri nu identifică utilizatorii. Acestea sunt concepute pentru a ajuta la îmbunătățirea funcționării site-ului nostru.

Acest website utilizeaza Google Analytics, un program de analiza a traficului de internet furnizat de Google, Inc. ("Google"). Google Analytics utilizează cookie-uri pentru a ajuta ebs-rei.com să analizeze modul în care vizitatorii utilizează site-ul. Informațiile generate de cookie despre utilizarea ebs-rei.com (inclusiv adresa dvs. IP) vor fi transmise și stocate de Google pe serverele din Irlanda.

Google va utiliza aceste informații în scopul evaluării utilizării de către dumneavoastra a ebs-rei.com, al compilării rapoartelor privind activitatea site-ului și în furnizarea altor servicii legate de activitatea ebs-rei.com. Google poate, de asemenea, să transmită aceste informații unor terțe părți, în cazul în care acest lucru este cerut prin lege sau în cazul în care aceste terțe părți sunt imputerniciti care prelucreaza informațiile în numele Google. Google nu va asocia adresa dvs. IP cu alte date deținute de Google. Puteți refuza utilizarea cookie-urilor prin selectarea setărilor corespunzătoare din browserul dvs. Cu toate acestea, rețineți că, dacă faceți acest lucru, este posibil să nu puteți utiliza întreaga funcționalitate a acestui site web.

ebs-rei.com a ales sa nu activeze functiile de remarketing, respectiv rapoartele privind functiile publicitare, pentru a nu va deranja intimitatea. De asemenea, din acelasi motiv, ebs-rei.com nu a activat functia User-ID, menita sa asigure asocierea datelor de interacțiune de pe diferite dispozitive și din mai multe sesiuni. In plus, ebs-rei.com a activat functia de anonimizare a IP-urilor dumneavoastra, pentru ca Google sa nu poata fi utilizate de Google in alt scop decat cel necesar pentru analiza traficului ebs-rei.com.

  1. Cookie-urile de direcționare și de publicitate: Aceste cookie-uri colectează informații despre obiceiurile dumneavoastra de navigare pentru a face publicitatea relevantă pentru dumneavoastra și interesele dumneavoastra. Ele sunt, de asemenea, folosite pentru a limita numărul vizualizari ale unei reclame, precum și pentru a ajuta la măsurarea eficacității campaniilor publicitare.

Opțiunile dumneavoastra privind cookie-urile

Puteti ajusta setările de confidențialitate din browser pentru a bloca toate cookie-urile; cu toate acestea, acest lucru ar putea afecta experiența de navigare, deoarece multe site-uri web ar putea să nu funcționeze corect. Browserul va poate permite să stergeti toate modulele cookie la închiderea browserului. Această opțiune, totuși, duce la ștergerea cookie-urilor persistente, care pot stoca preferințele și setările dumneavoastra personalizate pe site-urile pe care le vizitati în mod regulat. Cu toate acestea, este posibil să pastrati modulele cookie dorite, întrucât browserul dvs. va poate permite să specificati site-urile care sunt întotdeauna sau niciodată autorizate să utilizeze modulele cookie.

Informații complete despre modul în care organizațiile utilizează modulele cookie sunt disponibile la adresa: www.allaboutcookies.org

Catre cine transferam aceste informatii

Vom dezvălui datele tale personale numai pentru scopurile și pentru acele terțe părți enumerate mai jos. Vom lua măsurile adecvate pentru a va asigura că datele personale sunt prelucrate, securizate și transferate în conformitate cu legislația în vigoare.

Divulgarea catre companiile din grupul ebs-rei.com

Informațiile dumneavoastra personale pot fi comunicate oricărei companii care face parte din grupul nostru, în cazul în care considerăm că este în interesul nostru legitim să o facă în scopuri administrative interne sau pentru auditarea și monitorizarea proceselor noastre interne.

Putem, de asemenea, să transferam informațiile dumneavoastra personale cu companiile din grupul nostru, care ne furnizeaza produse și servicii, cum ar fi sistemele de tehnologie a informației. Accesul la informațiile dumneavoastra personale este limitat la acei angajați care trebuie să cunoască informațiile personale și pot include angajații din departamentele de marketing, tehnologia informației și de securitate.

Divulgarea către terți

Vom transmite datele dumneavoastra personale, acolo unde este strict necesar, pe baza nevoii de cunoaștere, catre următoarele categorii de terți:

  1. companiile care ne furnizează produse și servicii (imputerniciti), cum ar fi:
    1. agențiile media, cum ar fi cele care organizează campanii promoționale, de promovare și cele care administrează site-ul ebs-rei.com;
    2. servicii de market research: analiză, publicitate, strict pentru nevoile ebs-rei.com;
    3. agenții de infrastructură (alte părți care gestionează newsletter-ul de e-mail, marketing prin SMS sau alte tipuri de marketing, suport clienți sau activități de vânzare in numele nostru), strict pentru ebs-rei.com;
    4. furnizorii și suportul sistemelor tehnologiei informației, inclusiv arhivarea e-mailurilor, furnizorii de telecomunicații, serviciile de back-up și recuperare în caz de catastrofe și serviciile de securitate cibernetică.
  2. companiile implicate în funcționarea site-ului nostru web, în cazul în care nu ne oferă un serviciu.
  3. alte parti, cum ar fi autoritatile si institutiile publice, contabilii, auditorii, avocatii si alti consultanti externi, a caror activitate implica necesitatea cunoasterii acestor date sau acolo unde legea ne obliga sa facem aceasta dezvaluire.

De asemenea, vom dezvalui datele dumneavoastra personale unor terte parti:

  1. Daca ne dati consimtamantul pentru aceasta dezvaluire;
  2. Catre persoane care demonstreaza ca actioneaza legal in numele dumneavoastra;
  3. Acolo unde este in interesul legitim al ebs-rei.com sa administreze, sa creasca si sa isi dezvolte afacerea:
    1. Daca vindem afacerea sau parti din aceasta, am putea dezvalui datele dumneavoastra personale catre cumparatorul potential al afacerii ori partilor sale, avand in vedere necesitatea de a mentine continuitatea afacerii.
    2. Daca ebs-rei.com ori o parte substantiala a bunurilor dumneavoastra sunt achizitionate de o terta parte, caz in care datele cu caracter personal prelucrate de ebs-rei.com vor face parte din proprietatile transferate.
    3. Daca suntem obligati prin lege sa dezvaluim un anumit tip de informatie, in cazul unor solicitari legale a funcționarilor guvernamentali, ori in situatia in care suntem obligati sa respectam cerințele de securitate națională sau de aplicare a legii sau pentru a preveni activitatea ilegală.
  4. pentru a răspunde oricăror reclamații, pentru a ne proteja drepturile sau drepturile unui terț, pentru a proteja siguranța oricărei persoane sau pentru a preveni orice activitate ilegală; sau
  5. pentru a proteja drepturile, proprietatea sau siguranța ebs-rei.com, angajaților noștri, clienților, furnizorilor sau altor persoane.

Restrictii cu privire la utilizarea informatiilor de catre terti

Orice terțe parți catre care dezvaluim informațiile dumneavoastra personale în conformitate cu cele de mai sus sunt limitate (prin lege și prin contract) în capacitatea lor de a utiliza informațiile dumneavoastra personale doar în scopurile specific identificate de noi. Vom asigura întotdeauna că orice terțe părți catre care dezvaluim informațiile personale sunt supuse obligațiilor de confidențialitate și de securitate în conformitate cu contractele semnate cu ei și cu legile aplicabile. Cu toate acestea, pentru evitarea îndoielii, acest lucru nu poate fi aplicabil atunci când dezvăluirea nu este decizia noastră.

Cu exceptia situatiilor detaliate în mod expres mai sus, niciodată nu vom dezvalui, nu vom vinde sau nu vom închiria informațiile dumneavoastra personale unei terțe părți fără a va notifica și, dacă este cazul, fara a obține consimțământul dumneavoastra.

Ce drepturi aveti, ca utilizator al ebs-rei.com?

Regulamentul recunoaște persoanelor vizate o serie de 9 drepturi importante (operatorul este cel obligat să se asigure de respectarea lor):

  1. Dreptul la informare (am facut trimitere anterior la el) - art. 13 și 14 GDPR.
    Acesta le permite persoanelor vizate să știe, chiar de la momentul la care se face colectarea modul în care se vor utiliza acele date, către cine vor fi ele dezvăluite ori transferate, ce drepturi au persoanele în cauză cu privire la datele prelucrate etc.
  2. Dreptul de acces la date - art. 15 GDPR.
    Va permite sa obtineti, din partea noastra, o confirmare că se prelucrează sau nu date cu caracter personal care va privesc și, în caz afirmativ, acces la datele respective și la alte informații utile.
  3. Dreptul la ștergerea datelor - art. 17 GDPR.
    Va permite sa obtineti din partea noastra ștergerea datelor cu caracter personal care va privesc, fără întârzieri nejustificate. Exista, totusi, si excepții de la această regulă, cum ar fi faptul ca unele date sunt prelucrate pentru a oferi publicului dreptul la informare, ca sunt prelucrate in scopuri statistice ori de arhivare, ca sunt prelucrate pentru indeplinirea unei obligatii legale ori ca le prelucram pentru constatarea sau apararea unui drept in instanta.
  4. Dreptul la rectificarea datelor - art. 16 GDPR.
    Va permite sa obtineti de la noi, fără întârzieri nejustificate, rectificarea sau completarea datelor cu caracter personal inexacte care va privesc.
  5. Dreptul la restricționarea datelor - art. 18 GDPR.
    Este un drept cu caracter temporar. În unele situații, între momentul în care, spre exemplu, luam decizia de a șterge anumite date (nu mai avem nevoie de datele cu caracter personal în scopul prelucrării) și ștergerea efectivă a datelor, ne trimiteti o cerere prin care va opuneti ștergerii, motivând faptul că aveti nevoie de aceste date pentru constatarea, exercitarea sau apărarea unui drept în instanță. Ca urmare a unei astfel de solicitări, vom “bloca” datele oprind prelucrarea lor pentru o anumită perioadă de timp.
  6. Dreptul la portabilitatea datelor - art. 20 GDPR.
    Aveti dreptul de a primi datele cu caracter personal care va privesc și pe care le-ai furnizat operatorului (care le prelucreaza in temeiul unui contract ori in temeiul consimtamantului dumneavoastra, prin mijloace automate) într-un format structurat, utilizat în mod curent și care poate fi citit automat și aveti dreptul de a transmite aceste date altui operator, fără obstacole din partea noastra. Cu alte cuvinte, datele personale va vor fi oferite, într-un format structurat, pentru ca dumneavoastra să puteti decide că le descarcati sau, dimpotrivă, că le trimiteti unui alt operator.
  7. Dreptul la opoziție - art. 21 GDPR.
    Aveti dreptul de a va opune, spre exemplu, prelucrării datelor dumneavoastra personale, atunci când acestea sunt prelucrate în scop de marketing direct. Ca sa fie mai clar modul in care va puteti exercita acest drept, trebuie mentionat, spre exemplu, ca in toate newsletterele care provin de la ebs-rei.com (indiferent ca vorbim despre newsletttere care ofera doar informare sau newslettere care promoveaza servicii sau produse ebs-rei.com) veti avea intotdeauna posibilitatea sa va dezabonati. Oferim aceasta posibilitate in absolut toate situatiile, indiferent ca legea ne obliga sau nu la aceasta (nu toate mail-urile de la noi sunt considerate a fi marketing direct), pentru ca ni se pare important ca interactiunea dumneavoastra cu ebs-rei.com sa existe doar cata vreme doriti acest lucru.
  8. Dreptul de a nu face obiectul unei decizii bazate exclusiv pe prelucrarea automată, inclusiv crearea de profiluri, care produce efecte juridice care privesc persoana vizată sau o afectează în mod similar într-o măsură semnificativă. ebs-rei.com nu realizeaza astfel de profilari care sa fie urmate de decizii automatizate cu efect juridic sau similar semnificativ pentru persoana vizata. La momentul la care vom realiza astfel de profilari, va vom anunta si vom modifica prezenta nota de informare.
  9. Dreptul de a depune o plangere la Autoritatea Nationala de Supraveghere a Prelucrarii Datelor cu Caracter Personal. B-dul G-ral. Gheorghe Magheru 28-30, Sector 1, cod postal 010336, Bucuresti, Romania +40.318.059.211 / +40.318.059.212, anspdcp@dataprotection.ro.

Va rugam sa aveti in vedere si urmatoarele:

Perioada de timp: Vom încerca să răspundem la solicitarea dumneavoastra în termen de 30 de zile și putem prelungi acest termen din motive specifice, legate de complexitatea solicitarii dumneavoastra. În toate cazurile, dacă această perioadă este extinsă, va vom informa despre termenul de prelungire și despre motivele care au condus la aceasta.

Restricționarea accesului: în anumite situații, este posibil să nu va putem oferi acces la toate sau la unele dintre datele dumneavoastra personale datorită dispozițiilor legale. Dacă refuzăm cererea dumneavoastra de acces, va vom informa despre motivul refuzului.

Fără identificare: în unele cazuri, este posibil să nu putem căuta datele dumneavoastra personale datorită identificatorilor pe care îi furnizați în solicitare, in astfel de cazuri, in situatia in care nu vă putem identifica drept persoană vizată, nu suntem în măsură să ne conformăm solicitării dumneavoastra de a vă executa drepturile legale descrise în această secțiune, cu excepția cazului în care furnizați informații suplimentare care să ne permită identificarea. Vă vom informa și vă vom oferi posibilitatea de a ne oferi astfel de detalii suplimentare.

Exercitarea drepturilor legale: Pentru a vă exercita drepturile legale, va rugăm să accesati sectiunea din site, dedicata protectiei drepturilor potrivit GDPR, unde veti putea primi răspuns la solicitarile dumneavoastra. In cazul in care nu sunteti multumit de acest raspuns, va rugam sa ne contactati în scris (inclusiv în format electronic) la datele de contact furnizate în secțiunea Contact din site.

Securitate

ebs-rei.com se angajează să protejeze datele dumneavoastra personale împotriva pierderii, utilizării incorecte, divulgării, modificării, indisponibilității, accesului neautorizat și distrugerii și ia toate măsurile de precauție rezonabile pentru a proteja confidențialitatea acestor date, inclusiv prin utilizarea unor măsuri organizatorice și tehnice adecvate. Măsurile organizatorice includ controlul accesului fizic la sediul nostru, pregătirea personalului și blocarea fișierelor fizice în spatiile de depozitare. Măsurile tehnice includ utilizarea de criptare, parole pentru accesul la sistemele noastre, utilizarea certificatelor de securitate de tip SSL, pentru criptarea datelor in tranzit, etc.

În timpul furnizării către dumneavoastra a datelor personale, acestea pot fi transferate pe internet. Deși depunem toate eforturile pentru a proteja datele personale pe care ni le furnizati, transmiterea de informații între dumneavoastra și noi, pe internet, nu este complet sigură (e posibil ca terminalul de pe care scrieti sa fie monitorizat de terti, spre exemplu, fara ca noi sa putem face nimic in aceasta privinta). Prin urmare, nu putem garanta securitatea informațiilor dumneavoastra personale transmise prin intermediul internetului. Asadar, orice astfel de transmisie este pe propriul dumneavoastra risc. Odată ce primim datele personale, vom folosi proceduri stricte și caracteristici de securitate pentru a preveni accesul neautorizat la acesta.

Schimbari in nota de informare

Ne rezervăm dreptul, să modificăm practicile noastre de confidențialitate și să actualizăm și să efectuăm modificări la această nota de informare în orice moment. Din acest motiv, va încurajăm să va intorceti în permanență la această nota. Acest document este actual de la data care apare în partea de sus a documentului. Vom trata datele dumneavoastra personale într-o manieră compatibilă cu notificarea de confidențialitate în baza careia au fost colectate, cu excepția cazului în care avem consimțământul dumneavoastra să le tratăm diferit.

Informatii de contact

Va rugăm să ne adresati întrebările dumneavoastra cu privire la obiectul protecției datelor și orice solicitări în exercitarea drepturilor legale la următoarele date de contact:

[gdpr@ebs-rei.com],

Vom investiga și încerca să rezolvăm orice cerere sau plângere cu privire la utilizarea sau dezvăluirea informațiilor dumneavoastra personale.